Degustační večer s vinařem Janem Stávkem a jeho víny. Šestichodové degustační menu, které náš tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Rohoškou napároval k vínům z vinařství Víno J. Stávek. Ta odprezentuje osobně majitel vinařství Jan Stávek. Neopakovatelný zážitek zaručen!
Honzu Stávka z Němčiček není třeba dlouze představovat. Jeho vinařství se před rokem stalo absolutním vítězem ankety Vinařství roku, titul získalo i v kategorii Malé vinařství a do třetice si enolog Petr Hloušek (to je ten pán vlevo) přišel na pódium pro cenu Enolog roku. Prostě win-win-win.
Degustační menu se bude podávat v tomto pořadí:
- Amuse bouche
- Paštika z husích jater, růželé
(Rosé Bočky, VOC, 2017) - Zadělávané telecí dršťky s pikantní klobásou
(Frankovka, VOC, 2016) - Malinový sorbet
(Rosé Čtvrté, 2017) - Zauzený pstruh, křenová pěna
(Sauvignon, 2017) - Konfitovaná hovězí oháňka, šalotka, bramborová kaše
(Pinot Noir Reserva, 2015) - Bramborová taška plněná povidly, mák, cukr, máslo
(Lokus červený, 2015)
Cena: 1100 Kč za osobu
Rezervujte si svá místa na našem telefonu 541 235 035.
Degustační večer s vinařem Janem Stávkem a jeho víny
Jan Stavek is well known in the Moravian wine community. His winery has become absolute winner of Vinařství roku competition last year, also won the trophy in its category (Small winery) and the third success came to winery enologist Petr Hloušek (sitting on the left in our photo), who became Enologist of the year. Simply win-win-win.
Our degustation menu shall go this way:
- Amuse bouche
- Goose liver pate, růželé (rosé jelly)
(Rosé Bočky, VOC, 2017) - Fricasseed veal tripes with spicy sausage
(Frankovka, VOC, 2016) - Raspberry sorbet
(Rosé Čtvrté, 2017) - Smoked trout, horseradish foam
(Sauvignon, 2017) - Osso buco confit, shallot, potato purrée
(Pinot Noir Reserva, 2015) - Potato dumpling filled with plum jam, poppyseed, sugar, butter
(Lokus červený, 2015)
Price: 1100 Kč / person
Reserve your seats! Phone number: +420 541 235 035